Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa kanału.

Explorerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż planuję założyć nowy kanał na którym będę dodawał poradniki graficzne, speedarty, czasem jakiś filmik z kamery sportowej, może kiedyś w przyszłości jakiś gameplay sie pojawi.. jest tylko jeden problem chodzi o nazwę, bardzo bym prosił o pomoc może być to związane coś z imieniem Kacper lecz raczej wolałbym coś innego no i oczywiście oryginalna nazwa i na poziomie.

Za każdą propozycje na temat daję lajka! 792371412685581737311.png

Opublikowano

a ja myślę, że powinieneś zrobić nazwę kanału, to co ludzie szukają na youtube, GraphicTutorial, jeżeli to wpiszesz przykładowo, pozycjonuje się ta nazwa wyszukiwarce youtube, także coś tego rodzaju żeby byly wejścia na kanał ^^

Opublikowano

Może skoro, wszystko sporotwe, spalsharty, grafika gameplay, i jeżeli będziesz wrzucał coś ze sportu np. GoPro skydive jeżeli robisz coś takiego albo snowboard to moze nawza kanału była by odpowiednia?

UniversalVideoFromLife

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam parę pomysłów :D

SkyCinema

graphicsFILM

albo

KacperSHOW xD serio wystarczy pomyśleć 5min i pomysły same się pojawiają :P

Opublikowano

Chcesz nagrywać twórcze filmiki a nawet głupiej nazwy kanału nie potrafisz wymyślić? ;D

/kacKRULper

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Zresztą nazwa kanału jest najmniej istotna

RockAlone2k - myślisz, że ktoś patrzył na to jaki ma nick? nagrywał dużo konkretnych, dobrze obrobionych filmów to i widzów zdobył

nie skupiaj się na formie, tylko na treści

Opublikowano

Jak nie potrafisz sobie wymyślić nazwy kanału, to nawet się nie bierz za nagrywanie, taka moja rada.

kacpurproxddd213

Opublikowano

Kacp3reKSports

K4cpiiXD

K4cp3R

GucbeR

Grafikaobojniaka

turtjoale graficzne

kanauł uniwersalny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...